Contact Prezentare

S.C. MEDICAROM GROUP S.R.L.


Str. Aeroportului nr.2,
Bucuresti, Romania


Tel : (+40 21) 242 44 77
Fax : (+40 21) 242 74 24

E-mail: office@medicarom.ro

 
 

Scurt istoric

Medicarom Group a fost fondata in 1993. De atunci, aceasta a inregistrat o dezvoltare semnificativa, devenind una dintre cele mai mari companii cu profil medical, din Romania.

Medicarom Group si-a inceput activitatea colaborand doar cu laboratoare clinice. In prezent, compania este implicata in toate sectoarele de pe piata medicala, ca urmare a aspiratiei constante a acesteia de a-si dezvolta si implementa strategiile organizationale.

Domeniul de activitate include servicii medicale, import, marketing si distributie de produse medicale pentru sistemul sanitar.

Medicarom Group este reprezentantul exclusiv in Romania al unora dintre cele mai mari companii medicale din lume.


Dezvoltare

Medicarom Group si-a propus noi obiective in cadrul sistemului sanitar, in special in ce priveste:

Implementarea unor sisteme informatice integrate in unitati sanitare din Romania
Dezvoltarea activitatii Medcenter in sediile existente
Extinderea activitatii in domeniul echipamentelor chirurgicale
Deschiderea de noi Laboratoare si Centre Medicale Medcenter
Continuarea externalizarii de noi laboratoare de analize medicale Medcenter
Dezvoltarea de noi parteneriate pentru furnizarea serviciilor de laborator
Construirea unei fabrici de dozare pentru medicamente in Romania
Crearea unui catalog de produse, accesibil pe mail tuturor specialistilor din domeniul sanitar

 

Misiunea si strategia companiei

Compania Medicarom Group s-a infiintat din dorinta de a contribui pe piata autohtona la dezvoltarea si promovarea unor produse de inalt standard competitiv si calitativ, care sa conduca in fond la imbunatatirea starii de sanatate a populatiei.

Activitatea noastra este dedicata furnizarii unor produse de calitate, la preturi rezonabile, precum si promovarii ultimelor noutati in domeniul medical. Asiguram, astfel, un suport profesional real beneficiarilor nostri din intreaga tara. Aspiratia noastra este de a castiga increderea cat mai multor beneficiari, atat in serviciile medicale oferite, cat si in produsele furnizate si de a veni permanent in intampinarea nevoilor si problemelor acestora. Straduinta noastra, in acest sens, se indreapta spre crearea unui context social in care calitatea, eficienta si increderea, promovate de catre compania noastra prin produsele sale, sa devina instrumentele de care sa beneficieze toti cei implicati in structura medicala.

Echipa Medicarom Group are 900 de angajati: medici, farmacisti, biologi, chimisti, juristi si specialisti in management (21 dintre membrii echipei manageriale urmeaza cursuri de MBA). Printr-o colaborare eficienta si competitiva, acestia lucreaza unitar cu scopul de a atinge performanta maxima si de a obtine succesul in tot ceea ce intreprind.


Distributie

Reteaua de distributie si Filiale, unul dintre cele mai eficiente instrumente la care apeleaza compania noastra este sistemul de distributie bine pus la punct. Acesta beneficiaza de 200 de autoturisme, 18 autospeciale de transport marfa si de sisteme de comunicatie.

Punctele de lucru teritoriale in care isi desfasoara activitatea personal specializat sunt: Iasi, Cluj, Bucuresti, Timisoara, Buzau, Braila, Baia Mare, Constanta, Focsani.